PRESENTACIÓ


Escenaris Especials és un projecte que fa servir el teatre com a eina d’intervenció psicològica.

La idea neix de barrejar la psicologia i el teatre, entenent aquesta fusió com a teatre terapèutic i no com a teràpia teatralitzada. No es tracta de realitzar una teràpia damunt l’escenari, sinó de fer teatre. És a partir del joc escènic que es treballen aspectes psicològics, socials i educatius. La teràpia és el resultat, el teatre el motor.

Oferim cursos de teatre a centres per a persones en risc d’exclusió social per tal de treballar amb els alumnes la memòria, l’expressió de les emocions, les habilitats socials, l’autoestima o altres aspectes psicològics i educatius, a través d’exercicis d’art dramàtic.

Treballem amb persones amb discapacitat intel•lectual o psíquica, adults en procés de deshabituació de tòxics, persones diagnosticades d’autisme o psicosis i nens amb deficiències neuromotores.

Impartim cursos de formació dirigits a professionals i estudiants de l’àmbit social, educatiu, psicològic o de la salut, perquè utilitzin el teatre com a eina d’intervenció psicològica en la seva pràctica diària.

escenaris especials 2014 from ANGANYADEU on Vimeo.